• Kostprijs: € 93
 • Locatie: Brugge
 • Aantal dagen: 3
Inschrijven
Data
 • 16/07/18
  09:00 16:00 : 16-18 juli: Op reis met de muziekkaravaan (KREKELGROEPJE) 2,5 - 3 jarigen volzet
 • 17/07/18
  09:00 16:00 : 16-18 juli: Op reis met de muziekkaravaan (KREKELGROEPJE) 2,5 - 3 jarigen volzet
 • 18/07/18
  09:00 16:00 : 16-18 juli: Op reis met de muziekkaravaan (KREKELGROEPJE) 2,5 - 3 jarigen volzet
Locatie
 • Locatie: Basisschool De Zonnetuin
  Adres: Beeweg 32, 8310 Sint-Kruis Brugge
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
16-18 juli: Op reis met de muziekkaravaan (KREKELGROEPJE) 2,5 - 3 jarigen (volzet)

16-18 juli: Op reis met de muziekkaravaan (KREKELGROEPJE) 2,5 - 3 jarigen (volzet)

16/07/18 17/07/18 18/07/18 Door Sieglinde Heymans
Wat is inbegrepen?

- Een superleuk kampje !!!
- Optimale omkadering door professionele begeleiding
- Kleine groepjes (max 15 kindjes per 3 begeleiders)
- Gebruik mooie muziekinstrumenten Tamboeri
- Verzekering BA en Lichamelijke ongevallen
- Gratis bijkomende vooropvang vanaf 8:15 en na opvang tot uiterlijk 17:00

Wat neem je mee?

Nieuw!    Krekelgroep

Voor peutertjes van  2,5  tot en met 3 jaar
In dit kleine groepje waar heel veel extra zorg is voor
onze allerkleinsten, stimuleren we de kinderen op
een muzikale manier.  Heel wat muzikale spelletjes
komen hier aan bod en dat in een rustige, geborgen sfeer.
De kinderen krijgen de kans om zich expressief te uiten,
te bewegen, te zingen, te musiceren.
Onze kleinsten blijven steeds bij dezelfde vaste docent en in
eenzelfde ruimte om hen een veilig gevoel te bieden.
Over de middag is er gelegenheid om even te rusten,
te luisteren naar een verhaal, te tekenen, te knutselen,
te spelen,….De muziek kampjes worden georganiseerd door VZW TAMBOERI en vinden plaats in Basis school De Zonnetuin, Beeweg 32, 8310 te St Kruis (Brugge).Voor alle kampjes worden axi bonnen van de stad Brugge aanvaard ter betaling! Schrijf je op tijd in want de plekjes zijn beperkt! De 'dierennaam aanduiding' naast de titel van het kampje dient enkel om je kindje en jou duidelijk te maken in welk groepje het is ingeschreven en heeft niets met leeftijd te maken.

Elk muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt twee, drie of vijf dagen. Je kan hier als ouder zelf in kiezen. Kleuter kampjes zijn toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd. Er vinden ook geregeld kampjes voor 7-10 jarigen plaats.

Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz…  Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er even vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast.

​Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 17 kindjestoegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri, met ruime ervaring met kinderen en muzikaal pedagogisch werk. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel. We worden telkens bijgestaan door minstens één assistent, afhankelijk van de groepsgrootte. Assistenten worden zorgvuldig gekozen en komen in de eerste plaats helpen om zelf muzikale ideeën en ervaring op te doen. Wil jij zelf of ken je iemand die een of meerdere kampjes wil assisteren? Contacteer ons.

Inschrijving is pas definitief NA voltooing van de inschrijfprocedure INCLUSIEF ONLINE BETALING.Wanneer je annuleert, kan dit kosteloos tot 40 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 40 en 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van inschrijvingsgeld afgehouden bij terugbetaling. Bij annulatie vanaf 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!

Breng mee: lunchpakket, 2 tussendoortjes (10 uurtje en 15.00 uurtje, vb stuk fruit en koek) en drinken (liefst in herbruikbare drinkfles), ingevuld formulier mutualiteit af te stempelen door Tamboeri. Axi bonnen (enkel bewoners van Brugge, zie jeugddienst Brugge). Drinkwater wordt door Tamboeri voorzien tijdens alle pauzes.  Problemen bij het inschrijven? Foutmelding? maak een screenshot (foto) van je scherm of email door naar bart@tamboeri.be wat er gebeurt gedurende het invullen van het formulier. Op die manier kunnen we eventuele problemen beter oplossen.