• Kostprijs: € 68
  • Locatie: Brugge
  • Aantal dagen: 2

Inschrijven is niet meer mogelijk
Een hip gitaar kamp voor kinderen die zin hebben om eens te starten met gitaar

Brugge 6-7 juli: Gitaar kamp for kids (7-12jr)

06/07/23 07/07/23 Door Thiery Vercammen
Wat doen we?

- Een super tof muziek kampje 
- Verzekering BA en LO 
- Gratis voor en na opvang vanaf 8:15 en tot 17:00
- Gebruik liedmateriaal en cursusmateriaal Tamboeri 
- Niet inbegrepen: een gitaar. Breng een gitaar mee naar het kamp. Of koop eentje via TAMBOERI (enkel t.e.m. 1 juni 2023)

 

 

Wat neem je mee?

Je maakt in deze twee dagen kennis met de akoestische gitaar (folk of klassiek model) in een fijn klein groepje van max 16 kinderen.
Je maakt kennis met: 
- De basis akkoorden om jezelf te kunnen begeleiden 
- Slagtechniek
- Een eenvoudige tokkel
- Liedmateriaal dat je uitnodigt tot oefenen. 

Er is ruimte voor eigen lied voorstellen. Deze worden getoetst aan het bestaand gitaar vermogen van de groep. 
We gaan samen oefenen, oefenen en oefenen! Let op! De vingers doen in het begin wat pijn, het is een kwestie van volhouden en doorzetten! Ben jij een doorzetter en hou je van muziek? Wil je heel graag gitaar leren spelen? Dan is dit kampje echt iets voor jou! 

Wil je deelnemen als volwassene? Dat kan ook! Schrijf je gewoon in via de website onder je eigen naam:  je schrijft jezelf gewoon als kind in. Maximum 5 volwassenen op het totaal van 16 kinderen zijn toegelaten! 
Notenleer kennis is helemaal niet nodig! Je hoeft niet te beschikken over enige muzikale bagage! 

Neem mee: 

- gitaar (geen elektrische gitaar, geen supermarkt gitaar!), heb je nog geen gitaar, dan kan je er via Tamboeri ook één kopen, laat dit weten tegen 1 juni 2023 ten laatste (!). Een degelijk instap model is er al vanaf 190 euro! Zend een email voor meer info. 
- lunchpakket, 10 uurtje en 15 uurtje (vb fruit & groenten. Geen snoep!), drinken. Zoveel mogelijk verpakkingen vermijden aub. vb drinkfles ipv kartonnetjes, brooddoos ipv folie, ... . 
- axi bonnen (voor Bruggelingen af te halen in het huis van de Bruggeling ,voor kinderen tot 12 jaar): stop ze in een enveloppe met daarop geschreven je rekening nummer en je naam. Het bedrag van de axi bonnen wordt spoedig op je rekening overgeschreven! 
- Mutualiteit formulieren ingevuld door U. Wij stempelen en ondertekenen ze. bij het afhalen liggen ze voor U klaar. Let op! ze worden niet na het kampje nog nagestuurd op verzonden! 
- Er worden foto's genomen tijdens het kampje, ter promotie van de tamboeri kampjes. Deze foto's worden gebruikt op de website van tamboeri. 

 

 

Inschrijven & annuleren:

Inschrijving is pas definitief NA voltooing van de online inschrijfprocedure (inschrijf knop links in beeld) inclusief betaling. Je wordt lid van vzw tamboeri zodra je inschrijft voor een kampje. Het lidgeld is hierbij dus inbegrepen. Annuleren van een kampje kan kosteloos (min aftrek 1,5 euro administratieve kost per geannuleerd kamp) tot 50 dagen voor aanvang van het kampje. Bij annulering vanaf 49 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!