• Kostprijs: € 340
  • Locatie: Op locatie
Contactaanvraag
Creatieve workshop rond Panamarenko & de droom van het vliegen

BEELD: Zo vrij als een vogel - Panamarenko

Door Het Tamboeri team Sarah Elisabeth Zollmarsch
Zo vrij als een vogel - creatieve workshop rond kunstenaar Panamarenko en zijn droom van het vliegen

Panamarenko was een kunstenaar, uitvinder en visionair, die de kunstenwereld met zijn uitvindingen rond vlucht, ruimte en beweging betoverde. Gekke vliegtuigen en duikboten horen bij zijn oeuvre zoals ook vliegende tapijten, vogels, jetpack's, auto's en allerhande wonderlijke voertuigen. Zijn constructies zijn van een poëtische schoonheid, vreemd, speels, grappig en zeer indrukwekkend. Droom je ook eens van het vliegen zoals een vrije vogel? Of ben je gek op het varen op verre oceanen? Op fantasievolle manier gaan we tijdens deze beeldende workshop na een vleugje theorie zelf aan de slag met plastiek, hout, karton,stift, waterverf, verf en allerhande recup materiaal. We maken eerst een plannetje van ons poetisch voertuig en dan... bouwen, bouwen, bouwen. 

Zo vrij als een vogel... een speelse workshop voor kinderen, maar ook voor volwassenen of ouders met kind. Invulling op maat mogelijk. 

 

Praktische Informatie

Duur: 2 tot 2,5 uur (vb van 13.00-15.00 en/of van 15.30-17.30)

Begeleiding: Sarah Zollmarsch of iemand uit het TAMBOERI team

Kostprijs: 340 euro

Vervoerskosten: 0,41 eurocent/km

Locatie voorwaarden: Een (klas)lokaal of zaal met voldoende ruimte, tafels, stoelen en water voorziening.

Groepsgrootte: Maximum 15 deelnemers. Doelgroep: Volwassenen, jongeren vanaf 16 jr. Alle prijzen zijn exclusief btw 21%.

Voor scholen is de kostprijs mogelijk vrijgesteld van BTW, indien de workshop gekaderd kan worden binnen eindtermen/ontwikkelingsdoelen. Dit volgens artikel 44§2. Vraag hier uw workshop aan.