• Kostprijs: € 250
  • Locatie: Op locatie
Contactaanvraag
Kunstzinnige workshop voor kinderen of volwassenen: 'Miro droomt van klanken'

Kunst workshop 'Miro droomt van klanken'

Door Sarah Elisabeth Zollmarsch
Workshop 'Miro droomt van klanken'

Inhoud

Hoe zie jij de wereld? Wat vind je mooi? Welke beelden komen bij jou tevoorschijn als je mijn melodie hoort? Ik weet zeker dat iedereen iets anders ziet - is dat niet geweldig?! En wil je de wereld soms niet door de ogen van iemand anders zien? Bijvoorbeeld door de ogen van een beroemde kunstenaar? Een magische bril die ons laat zien hoe beroemde kunstenaars de wereld hebben waargenomen! Oh, dat zou toch fantastisch zijn!

Waarom? Kunstenaars laten een spoor achter. In de geschiedenis, maar ook in ons hart! Ze nemen ons met elk werk mee in hun wereld. Een speciale wereld van kleur, vorm, beweging en emotie. Kunst is ook muziek. Muziek is ook kunst.

Tijdens deze workshop leren de deelnemers de drie bekende kunstenaars Miró, Gustav Klimt en Hundertwasser beter kennen, die de wereld hebben veroverd met hun dromerige en speelse werken van kleur en vorm.

Samen schilderen en tekenen we met verschillende soorten verf zoals acrylverf, waterverf, aquarell potloden, stift en pastelkrijtjes. We beleven (klassieke) muziek, gaan samen op fantasie reis, ontspannen op muziek, we spelen, voelen en beleven plezier in kunst en natuurlijk ook in muziek – zoals dat gaat bij Tamboeri.

 

Praktisch

Duur: 2 tot 2,5 uur (vb van 13.00-15.00 en/of van 15.30-17.30)

Begeleiding: Sarah Zollmarsch 

Kostprijs: 250 euro per begonnen dagdeel

Vervoerskosten: 0,35 eurocent/km

Doelgroep: kinderen, tieners, volwassenen

Locatie voorwaarden: Een tent of zaal met voldoende ruimte om te schilderen en te experimenteren met kunst materialen.

Sanitaire voorziening voor de begeleiding en de deelnemers

Groepsgrootte: Maximum 20 personen, 1 begeleider voorzien aub.

Vanaf 20-32 deelnemers kan een tweede medewerker worden voorzien door Tamboeri (meerprijs van 180 euro+vervoer).

Alle prijzen zijn exclusief btw 21%. Vraag hier uw workshop aan. Voor scholen is de kostprijs mogelijk vrijgesteld van BTW, indien de workshop gekaderd kan worden binnen eindtermen/ontwikkelingsdoelen. Dit volgens artikel 44§2.