• Kostprijs: € 650
  • Locatie: Op locatie
Contactaanvraag
Teambuilding op maat waarin beeldende groepsdynamische werkvormen de basis zijn

Teambuilding 'Art in Company'

Door Sarah Elisabeth Zollmarsch
Met wie?

Na het afronden van haar middelbare schooltijd met kunst en pedagogiek als hoofdvakken studeerde Sarah Zollmarsch Duitse studies en Kunstgeschiedenis aan de Heinrich-Heine Universiteit in Düsseldorf en veranderde dan haar passie in een beroep. Eerst als journalist, daarna ook in het bedrijfsleven.

Keulen werd Oostende, later Brugge. Sinds haar verhuis naar België in 2014, richt ze zich opnieuw meer op de kunsten en werkt ze sindsdien als zelfstandige docente voor beeldende kunst en muziek voor verschillende organisaties zoals musea Mu.ZEE & Permekemuseum, Beaufort, Vormingplus, Tamboeri, Muzische Workshops, diverse scholen, toerismebureaus en gemeentes, verschillende bedrijven... waar Sarah workshops, ateliers en rondleidingen voor kinderen en volwassenen (met of zonder beperking) aanbiedt.

Teambuilding voor organisaties - 'Art in Company'

Creativiteit speelt ook in de bedrijfswereld vaak een grote rol. Bij Sarah kunt U terecht voor teambuilding formules op maat waarvan beeldende werkformen en technieken de basis zijn. Kunst brengt mensen samen en kan erbij helpen om de groepssfeer in uw bedrijf te verrijken.

In een vertrouwde sfeer maar los van de dagelijkse to do's vind het team elkaar op een andere manier. Uw bedrijfsmissie en waarden staan centraal en ook materialen die uw bedrijf produceert kunnen gebruikt worden om met kunst aan de slag te gaan. Beeldende werkvormen en momenten van stilte maar ook van dialoog brengen uw team hechter bij elkaar en bevorderen creatief denken.

Afspraken, info, formules

* Een teambuilding activiteit van een halve dag duurt 2 tot 3 uur.:650 euro

* Een teambuilding activiteit vanaf 4 tot 9 uur 1050 euro

* Een meerdaagse kunstzinnige teambuilding leidend naar een toonmoment voor publiek (partners, kinderen, collega's en vrienden): 1800 euro

* ... Er wordt steeds op maat gewerkt van de noden van Uw organisatie/bedrijf!

Teambuilding kan plaats vinden op Uw locatie of in Brugge / Gent.

Huurkosten zaal en kosten eventuele nodige catering worden doorgerekend.

Tarief

  • Halve dag van 2-3 uur: 650 euro + vervoer @ 41 eurocent/km
  • Hele dag van 4-9 uur: 1050 euro + vervoer @ 41 eurocent/km
  • Tweedaagse: 1800 euro + vervoer @41 eurocent/km
  • Alle prijzen exclusief btw 21%.
  • Extra kost voor materiaal - volgens de afspraken over de inhoud en de technieken van de teambuilding.
  • Huur zaal, eventuele overnachting en catering indien in organisatie door Tamboeri: in overleg te bespreken, afhankelijk van de noden van Uw team.