• Kostprijs: € 340
  • Locatie: Op school
Contactaanvraag
Leer samen met je klasgroep ukelele

MUZIEK: Ukelele voor kinderen

Door Bart Merlevede Het Tamboeri team Sarah Elisabeth Zollmarsch
Workshop ukelele in het 4de, 5de of 6de leerjaar

Zin om met je klas/je groep een instrument te bespelen en snel aan de slag te gaan, maar geen zin in theorie? Dan is ukelele het ideale instrument. Dit handige 4-snarige instrument leer je aan de hand van kleuren bespelen, waardoor muzikale kennis niet nodig is. Op een speelse manier leren de kinderen enkele basisakkoorden en kunnen daarna meteen enkele leuke liedjes zingen en begeleiden. Een onvergetelijk moment van samen zingen, muziek maken en verbondenheid. Plezier gegarandeerd! Ook jij kan als leerkracht deelnemen met een groepje en zo de basis van het ukelele spelen ervaren en daarna zelf aan de slag gaan in je klas. 

 

Praktisch

Elk groepje bestaat uit max. 15 leerlingen/deelnemers en krijgt 60 minuten les. 1 leerkracht of begeleider is aanwezig en kan gratis deelnemen aan de workshop. De ideale plaats voor deze workshop is een (klas)lokaal met stoelen en banken. In de prijs is steeds een liedjesbundel en de huur van een ukelele voor elke deelnemer inbegrepen.

 

 

Reserveren

Reserveren/bijkomende informatie vragen kan door links bovenaan 'contactaanvraag' te klikken. Graag in het bericht: aantal groepen, de uren, en het aantal leerlingen.