• Kostprijs: € 650
  • Locatie: Brugge
Contactaanvraag
teambuilding op maat waarin muzikale groepsdynamische werkvormen de basis zijn

Teambuilding 'Music in company'

Door Bart Merlevede
Teambuilding voor organisaties

Bart Merlevede studeerde af als muziektherapeut en heeft sindsdien meer dan 20 jaar ervaring in het muzikaal begeleiden van groepen. Daarnaast schoolde hij zich voortdurend bij en nam deel aan supervisie, zowel individueel als in groep, en groepsdynamische proces groepen. Er wordt muziektherapeutisch en coachend gewerkt. Er wordt een transfer gemaakt tussen het muzikaal gebeuren en handelen, denken en voelen. 

Doelen

Met het inzetten van muzikale werkvormen kan veel beoogd worden:

- groepsdynamiek: De sfeer in het team veilig(er) en hechter laten worden. Dit doen we door samen muzikale werkvormen te ervaren, te doen en te delen. Er wordt onderling feedback gegeven nav muzikale improvisaties. Er worden muzikale rollenspelen uitgevoerd. Patronen, kwaliteiten en valkuilen worden hoorbaar en zichtbaar. 

- ambiance, beleving: een heerlijk feel good moment creëren als beloning voor je team. Dit doen we adhv percussie op cementkuipen, met shakers, op trommels, en ander lokaal voor handen ritmisch gedruis!

-  waarderen en erkennen: Elkander op een andere manier leren kennen: een team waarbinnen ieder elkander vast kent op een vaste manier, maar... waarin onontgonnen kwaliteiten, patronen, dynamieken niet steeds naar boven komen of opgelost raken. Muzikale werkvormen, verstilling en het wegnemen van het gesproken woord lenen zich uitstekend tot het helder brengen wat voorheen niet duidelijk was. Je gaat als een hecht(er) team naar buiten.

- creatief denken bevorderen: we gaan muzikaal aan de slag, je krijgt amper tijd om na te denken, heel snel in het 'doen', 'associërend', 'divergerend', en niet enkel denken, maar meteen ook handelen! Tijdens een sessie vol creatieve uitspattingen, waarin je zelf in het team stevig aan het werk wordt gezet, worden groepsdynamische en individuele gedragspatronen zichtbaar. Sommige daarvan functioneel, andere niet of niet meer. Een boeiende sessie vol creativiteit, durf, reflectie en groei!

Afspraken, info, formules

* Een teambuilding activiteit van een halve dag duurt 2 tot 3 uur.

* Een teambuilding activiteit van een hele dag 7 tot 9 uur.

* Een meerdaagse muzikale teambuilding leidend naar een toonmoment voor publiek (partners, kinderen, collega's en vrienden)

* een muziek opname: we nemen samen een lied op en zetten het op schijf! 

* workshop Afrikaanse percussie 

* workshop klank, beweging en meditatie

* workshop close harmony zang 

* ... 

Er wordt steeds op maat gewerkt van de noden van Uw organisatie/bedrijf!

Teambuilding kan plaats vinden op Uw locatie of in Brugge. Huurkosten zaal en kosten eventuele nodige catering worden doorgerekend. 

Tarief

Halve dag van 2-3 uur: 650 euro + vervoer @ 41 eurocent/km

Hele dag vanaf 4-9 uur: 1050 euro + vervoer @ 41 eurocent/km

Tweedaagse: 1800 euro + vervoer @41 eurocent/km

Alle prijzen exclusief btw 21%.

Huur zaal, eventuele overnachting en catering indien in organisatie door Tamboeri: in overleg te bespreken, afhankelijk van de noden van Uw team.