• Kostprijs: € 450
  • Locatie: Brugge
Contactaanvraag
Door middel van muzikale werkvormen en methodieken ontdek je elkander op een totaal andere manier EN creƫer je een hecht team!

Teambuilding

Door Bart Merlevede
Teambuilding voor bedrijven,instellingen, kinderopvang en onderwijs

Bart Merlevede studeerde af als muziektherapeut en heeft sindsdien meer dan 20 jaar ervaring in het muzikaal begeleiden van groepen. Daarnaast schoolde hij zich voortdurend bij en nam deel aan supervisie, zowel individueel als in groep, en groepsdynamische proces groepen.

Doelen

Met muziek kan veel beoogd worden: - een onveilige sfeer in het team veilig(er) laten worden. Dit doen we door samen muzikale werkvormen te ervaren, te doen en te delen. - ambiance: een super feel good moment creëren als beloning voor je team. Dit doen we adhv percussie op cementkuipen, met shakers, op trommels, en ander lokaal voor handen ritmisch gedruis! - Elkander op een andere manier leren kennen: een team waarbinnen ieder elkander vast kent op een vaste manier, maar... waarin onontgonnen kwaliteiten niet steeds naar boven komen. Muzikale werkvormen, verstilling en het wegnemen van het gesproken woord lenen zich hier uitstekend toe. Je gaat als een hecht(er) team naar buiten. - creativiteit bevorderen: we gaan muzikaal aan de slag, je krijgt amper tijd om na te denken, heel snel in het 'doen', 'associërend', 'divergerend', en niet enkel denken, maar meteen ook handelen! Tijdens een sessie vol creatieve uitspattingen, waarin je zelf in het team stevig aan het werk wordt gezet, worden groepsdynamische en individuele gedragspatronen zichtbaar. Sommige daarvan functioneel, andere niet of niet meer. Een boeiende sessie vol creativiteit, durf, reflectie en groei!

Afspraken, info, formules

Een teambuilding activiteit van een halve dag duurt 2 tot 3 uur.

Een teambuilding activiteit van een hele dag 7 tot 9 uur.

Ook een meerdaagse muzikale teambuilding leidend naar een toonmoment voor publiek (partners, kinderen, collega's en vrienden) is mogelijk.

Er wordt steeds op maat gewerkt van de noden van Uw organisatie/bedrijf!

Teambuilding kan plaats vinden op Uw locatie of in Brugge. Huurkosten zaal en kosten eventuele nodige catering worden doorgerekend. 

Tarief

Halve dag van 2-3 uur: 450 euro + vervoer @ 35 eurocent/km

Hele dag van 7-9 uur: 750 euro + vervoer @ 35 eurocent/km

Tweedaagse: 1200 euro + vervoer @35 eurocent/km Alle prijzen exclusief btw 21%.

Huur zaal, eventuele overnachting en catering indien in organisatie door Tamboeri: in overleg te bespreken, afhankelijk van de noden van Uw team.