• Kostprijs: € 340
  • Locatie: Op locatie
Contactaanvraag
Koning Zeebra op zoek naar de zee (3-8jr)

MUZIEK: Koning Zeebra op zoek naar de zee

Door Het Tamboeri team
Koning Zeebra op zoek naar de zee

Koning Zeebra is het beu om in de dierentuin te leven. ‘Zee-bra’s’ horen toch thuis in de zee? Of niet? Wat zou dat zijn, een ‘zee’? Hij heeft er al veel over gehoord. Misschien kan je er in klimmen, of aan hangen, er bestaan beslist liedjes over de zee. Daarom verlaat Koning Zebra de dierentuin, op zoek naar die bijzondere ‘zee’. Hij laat zich leiden door ‘de Zingende Rivier’, een magische rivier, die hem uitnodigt om te zingen, maar ook om te springen, te spelen op instrumenten, te bewegen als een echte zeeman of zeevrouw. Langs de oever  woont ook een lieve heks in een piepklein kerkje die prachtig klokkengeluid laat horen.

Een workshop (+3 tot 8 jaar) vol liedjes, beweging en spel op instrumenten.

Praktisch

Duur: 2 tot 2,5 uur (vb van 13.00-15.00 en/of van 15.30-17.30)

Kostprijs: 340  euro per begonnen dagdeel

Vervoerskosten: 0,41eurocent/km 

Locatie benodigdheden : Een tent of zaal met voldoende ruimte om 15 kindjes te laten bewegen, en zingen/dansen. Geen of weinig last van omgevingsgeluid (we werken met muziek!). Sanitaire voorziening voor de begeleiding en kleuters Stopcontact en cd speler

Groepsgrootte: Maximum 20 kindjes, 1 begeleider voorzien aub. Grotere groep mogelijk indien extra begeleiding voorzien. Vanaf 20-32 kindjes kan een tweede medewerker worden voorzien door Tamboeri (meerprijs van 180 euro+vervoer). 

Alle prijzen zijn exclusief btw 21%. Voor scholen is de kostprijs mogelijk vrijgesteld van BTW, indien de workshop gekaderd kan worden binnen eindtermen/ontwikkelingsdoelen. Dit volgens artikel 44§2.  

Vraag hier uw workshop aan.