• Kostprijs: € 93
 • Locatie: Brugge
 • Aantal dagen: 3
Inschrijven
Data
 • 23/07/18
  09:00 16:00 : 23-25 juli: Indianen zingen en drummen -3-6 jaar (volzet!)
 • 24/07/18
  09:00 16:00 : 23-25 juli: Indianen zingen en drummen -3-6 jaar (volzet!)
 • 25/07/18
  09:00 16:00 : 23-25 juli: Indianen zingen en drummen -3-6 jaar (volzet!)
Locatie
 • Locatie: Basisschool de zonnetuin
  Adres: Beeweg 32, 8310 Brugge
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
23-25 juli: indianen zingen en drummen: 3-6 jaar (zebragroep) volzet!

23-25 juli: indianen zingen en drummen: 3-6 jaar (zebragroep )volzet!

23/07/18 24/07/18 25/07/18 Door Sieglinde Heymans
Wat is inbegrepen?

- Een superleuk kampje !!!
- Optimale omkadering door professionele begeleiding
- Kleine groepjes (max 18 kindjes per 3 begeleiders)
- Gebruik mooie muziekinstrumenten Tamboeri
- Verzekering BA en Lichamelijke ongevallen
- Gratis bijkomende vooropvang vanaf 8:15 en na opvang tot uiterlijk 17:00

Omschrijving

Elk muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt twee, drie of vijf dagen. Je kan hier zelf in kiezen tijdens de online inschrijf procedure. Kleuter kampjes zijn toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. 

Elke dag start met poppenkast. Je mag gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we veel muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz…  Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er even vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast.

​Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 18 kindjes toegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri, met ruime ervaring met kinderen en muzikaal pedagogisch werk. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel. We worden telkens bijgestaan door minstens één assistent, afhankelijk van de groepsgrootte. Assistenten worden zorgvuldig gekozen en komen in de eerste plaats helpen om zelf muzikale ideeën en ervaring op te doen. Wil jij zelf of ken je iemand die een of meerdere kampjes wil assisteren? Contacteer ons.

Vergeet niet dat inschrijving pas definitief is NA  voltooing online inschrijfprocedure inclusief betaling. Wanneer je  annuleert, kan dit kosteloos (min 1,5 euro transactiekost per verrichting) tot 40 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 40 en 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van inschrijvingsgeld afgehouden bij terugbetaling. Bij annulatie vanaf 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!

  Problemen bij het inschrijven? Foutmelding? maak een screenshot (foto) van je scherm of email door naar bart@tamboeri.be wat er gebeurt gedurende het invullen van het formulier. Op die manier kunnen we eventuele problemen beter oplossen.

Breng mee

lunchpakket 2 tussendoortjes (10 uurtje en 15.00 uurtje, vb stuk fruit en koek) en drinken (liefst in herbruikbare drinkfles), ingevuld formulier mutualiteit af te stempelen door Tamboeri. Axi bonnen (enkel bewoners van Brugge, zie jeugddienst Brugge). Drinkwater wordt door Tamboeri voorzien tijdens alle pauzes.