Webwinkel

In de kijker

De Tamboerijnen : nieuw album Mes Amis

Het ambachtelijk gebrouwen nieuwste album van de tamboerijne...
Het ambachtelijk gebrouwen nieuwste album van de tamboerijnen. 15 liedjes, met hart en ziel geschreven, gespeeld en gezongen.  De cd werd opgenomen in Alea studio te Gent, alwaar vele folkies ons voor gingen. En dat is te horen. In dit vierde album spat de folk, de ambacht, liefde voor muziek, het muzikanten plezier en de vriendschap ervanaf. De muziek en teksten zijn gelaagd, rijk, 'synthesizer' en 'beats' vrij (jawel!).  Een aanrader voor in de klas, met thema's zoals vriendschap, de sint, chillen op de jazz, dood en afscheid, tot rollen met de bal en zon zien zakken in de zee. Een aanrader voor in de auto, onderweg, als geschenk.  Voor alle kinderen tussen 1 en 110 jaar.  De Tamboerijnen zijn :  Pieter Elias: Alle percussie, bongo's, conga's, shakers, mondharp, zang Pieter Van den Brande: Basgitaar, contrabas, zang Jozef Sercu: Piano, accordeon, toetsen, ukelele, percussie, zang Bart Merlevede: Gitaar, mondharmonica, ukelele, zang  
meerminder

Bestellen
De Tamboerijnen : CD Tamboeri zingt! liedjes voor kinderen tussen 3-99 jaar

De eerste CD uitgave van De Tamboerijnen. Met hierop de lied...
De eerste CD uitgave van De Tamboerijnen. Met hierop de liedjes:  Koning Zeebra, Mijnheer Egel zingt doebidoebidoe, Juffrouw Fa, Reinaert de Vos, Koning Majesteit, Krokus pokus de lente komt + instrumentale tracks!  Bijzonder interessant voor thuis, in de kinderopvang, in de klas, en ... als geschenk natuurlijk! 
meerminder

Bestellen
De Tamboerijnen: CD 'zingen op reis'

Het tweede album van De Tamboerijnen. Instrumentaal nog meer...
Het tweede album van De Tamboerijnen. Instrumentaal nog meer gelaagd,divers, vol harmonie, melodie en leuke thema's, bruikbaar in de klas, kinderopvang, of gewoon thuis!  Hierop staan oa het trollenlied, zeenzaam, sinterklaaslied, voel je de wind, ben je mijn vriend, haasje langoor, cowboy joe, een zeemeermin en een zeemeerman, ik breek uit, en zoveel meer. 
meerminder

Bestellen
Tamboeri 3 cd box

De Tamboeri 3 cd box: 3 cd's naar keuze uit de tamboeri ...
De Tamboeri 3 cd box: 3 cd's  uit de tamboeri cd collectie:  'zingen op reis', 'zingt op schoot', 'zingt liedjes voor kinderen tussen 3-99 jaar' in een hip mooi doosje, met zebra strepen natuurlijk!  Dat allemaal samen voor 15 euro! Ideaal als geschenk, voor gebruik thuis, in onderwijs en in kinderopvang. 
meerminder

Bestellen
Concert ukelele

Mooie degelijke ukelele . concert model, inclusief tas. warm...
Mooie degelijke ukelele. concert model , ietwat groter dus (grootste model op de foto) . Ideaal voor + 8 jarigen. inclusief tas. 
meerminder

Bestellen