Webwinkel

In de kijker

Mes Amis - I tunes download

Het nieuwste album van de tamboerijnen werd opgenomen in Ale...
De muziek en teksten zijn gelaagd, rijk, 'synthesizer' en 'beats' vrij (jawel!).  Een aanrader voor in de klas, met thema's zoals vriendschap, de sint, chillen op de jazz, dood en afscheid, tot rollen met de bal en zon zien zakken in de zee. Een aanrader voor in de auto, onderweg, als geschenk.  Voor alle kinderen tussen 1 en 110 jaar.   
meerminder

Bestellen
Tamboeri 3 cd box

De Tamboeri 3 cd box: 3 cd's uit de tamboeri cd col...
De Tamboeri 3 cd box collectie: 'mes amis', 'zingen op reis', 'zingt!  3-99 jaar' in een hip mooi doosje, met zebra strepen natuurlijk!  Dat allemaal samen voor 20 euro! Ideaal als geschenk, voor gebruik thuis, in onderwijs en in kinderopvang. 
meerminder

Bestellen
Iedereen hoort erbij

 ‘iedereen hoort erbij’ , een lied geschrev...
‘iedereen hoort erbij’ , een lied geschreven in opdracht van studio globo.
meerminder

Bestellen
Concert ukelele

Mooie degelijke ukelele . concert model, inclusief tas. warm...
Mooie degelijke ukelele. concert model , ietwat groter dus (grootste model op de foto) . Ideaal voor + 8 jarigen. inclusief tas. 
meerminder

Bestellen
Sopraan ukelele

Degelijke sopraan ukelele, kleinste van de twee modellen op ...
Degelijke sopraan ukelele, kleinste van de twee modellen op de foto. Ideaal voor starters. Mooie warme klank. 
meerminder

Bestellen
20 oktober 15:00 - CC de Biekorf Brugge - familievoorstelling: Mes Amis (UITVERKOCHT!)

Mes Amis (UITVERKOCHT!) Vier vrienden gaan op ontdekking ...
Locatie: Theaterzaal De Biekorf ,  Sint jakobstraat 8 , Brugge Deuren open om 14:30. De plaatsen zijn ongenummerd. Na afronding van de bestelling en betaling wordt U op de gastenlijst gezet. selecteer 'zelf ophalen'. U hoeft niets op te halen, maar betaalt zo geen extra verzendkosten. U staat op de gastenlijst.  Aanvang en einde uur: 15:00-15:50 'Vier vrienden gaan op ontdekking op opa’s zolder. Een reis vol verwondering voert hen van het mourazz van de jazz tot in het verre Mexico. Onderweg staren ze naar de sterren, zien ze de zon zakken in de zee, en testen ze een kast op zijn eetbaarheid. En de kinderen… die reizen mee! Mes Amis (3+) is sprankelend muziektheater dat zwemt van licht absurd naar ontroerend, langs een rijk palet van emoties en expressie. Muzikale ambacht, authenticiteit, spanning, verbinding en boeiende interactie met het publiek: dat is wat je mag verwachten van De Tamboerijnen.
meerminder

Bestellen
Mes Amis album

De muziek en teksten zijn gelaagd, rijk, 'synthesizer...
De muziek en teksten zijn gelaagd, rijk, 'synthesizer' en 'beats' vrij (jawel!).  Een aanrader voor in de klas, met thema's zoals vriendschap, de sint, chillen op de jazz, dood en afscheid, tot rollen met de bal en zon zien zakken in de zee. Een aanrader voor in de auto, onderweg, als geschenk.  Voor alle kinderen tussen 1 en 110 jaar.   
meerminder

Bestellen
30 nov: Zou de sint..? Voorstelling 3+

Hij komt eraan! Wie? De Sint natuurlijk! Wist je dat ook Zwa...
Hij komt eraan! Wie? De Sint natuurlijk! Wist je dat ook Zwarte Pieten wel eens bang zijn? En dat het paard van de Sint ook heel graag snoept? Hoe die vork in de steel zit, doen De Tamboerijnen haarfijn uit de doeken in hun voorstelling Zou de Sint… (3+). Vrolijke Sinterklaasmeezingers en boeiende eigen liedjes vormen de ruggengraat van deze voorstelling.Muzikale ambacht, authenticiteit, spanning, verbinding en boeiende interactie met het publiek: dat is wat je mag verwachten van De Tamboerijnen. Waar: Theaterzaal CC De Biekorf, Brugge Wanneer: 30 november 14:30, deuren open 14:15.  Bestellen: Je wordt op de gastenlijst gezet na voltooing bestelling en betaling.
meerminder

Bestellen
Word lid van vzw tamboeri

Tamboeri vzw biedt vakantie opvang/kampjes voor kindere...
Tamboeri vzw biedt vakantie opvang/kampjes voor kinderen van 2,5-12 jaar aan, ingebed in muzisch werk : Muziekbeleving, muzische educatie voor het jonge kind en het verwerven en ter beschikking stellen van expertise terzake zijn dan ook belangrijke doelen voor Tamboeri. De werking wordt erkend en gesubsidieerd door de jeugddienst Stad Brugge. Scholen, onderwijsinstellingen, voorzieningen, gemeentes, kinderopvang initiatieven, huizen van het kind, ... kunnen bij vzw tamboeri terecht voor muzische nascholingen, vorming, opleiding en workshops.  Tamboeri vzw is klein en we zijn dankbaar voor alle financiële middelen. De financiële werking wordt gedragen door ontvangsten uit muziek kampen, lidgelden, giften en huur en werking subsidie door Stad Brugge. Lid worden kan door je in te schrijven voor muziek kampen (lidgeld van betreffend kalenderjaar is inbegrepen in het inschrijfgeld) of door 7 euro of een vrije gift over te schrijven naar rekening van vzw tamboeri: BE16738040522174 met in mededeling 'lidgeld+kalenderjaar+je naam' vb 'lidgeld 2019 Bart Merlevede'.  Lid zijn betekent niet dat er verplichtingen zijn naar vzw tamboeri. Het is wel mogelijk dat leden af en toe van bepaalde acties kunnen genieten. vb een gratis cd, partiturenboek, set schudeitjes...  We zijn je overigens dankbaar voor je betrokkenheid bij de werking van vzw tamboeri!
meerminder

Bestellen