• Kostprijs: € 300
 • Locatie: Brugge
 • Aantal dagen: 3
Inschrijven
Data
 • 22/01/22
  Muziektherapie en muziekbeleving
  09:30 16:30 : Tamboeri pro+ opleidingstraject module 1,2 & 3
 • 12/02/22
  Stemwerk en zang
  09:30 16:30 : Tamboeri pro+ opleidingstraject module 1,2 & 3
 • 05/03/22
  Muziek met 3-12 jarigen
  09:30 16:30 : Tamboeri pro+ opleidingstraject module 1,2 & 3
Locatie
 • Locatie: Hoeve Hangerijn
  Adres: Gemeneweideweg zuid 113, 8310 Assebroek
Een praktijkgerichte opleiding voor professionals in onderwijs, hulpverlening, en kinderopvang

Tamboeri pro+ opleidingstraject module 1,2 & 3

22/01/22 12/02/22 05/03/22 Door Bart Merlevede
Tamboeri pro+ : opleidingstraject module 1,2&3

Schrijf hier in voor alle drie de opleidingsmodules en betaal 300 euro ipv 360 euro. De beschrijving van elke module bevindt zich op elke afzonderlijke 'modulepagina'. Wens je je voor 1 of 2 modules in te schrijven? Schrijf je dan in via de afzonderlijke modulepaginas.

Trainer

Bart Merlevede is muziektherapeut en trainer. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het therapeutisch en (ortho)pedagogisch muzikaal werken met kinderen, jongeren, volwassenen in groep en individueel, in diverse settings. Hij werkte als muziektherapeut in de kinder en jeugdpsychiatrie, woonde en werkte in een huis voor jongeren met verstandelijke beperking, werkte een jaar als muziektherapeut in Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg, is gastdocent bij diverse vorming en onderwijs instanties: wisper, vives, artevelde, howest, vorming plus, VVSG vormingsfonds, vdkomma, landelijke kinderopvang, enz.... Hij begeleidt regelmatig muziekateliers voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en hun context, voor ouders en kind, zanggroepen, muziekateliers voor volwassenen, maatschappelijke projecten, enz... . Hij nam deel aan diverse nascholingen en trainingen, inter/supervisie en studiedagen. Steeds meer werkt hij vanuit delen, doen, leren en werken vanuit de kracht en talenten van ieder groepslid

Praktisch

Inschrijven doe je via de inschrijfknop links bovenaan in beeld. 

Problemen bij het inschrijven? Gelieve een email te richten naar bart@tamboeri.be. Een factuur kan worden opgemaakt voor U of Uw werkgever. Gelieve dit aan te duiden bij Uw inschrijving. Inschrijvingsgelden kunnen niet worden terugbetaald (tenzij in geval van ziekte). Gemiste modules kunnen niet worden ingehaald het daaropvolgende jaar. De eventueel geldende overheidsmaatregelen inzake corona worden steeds gerespecteerd, door zowel trainer als deelnemers. Door U in te schrijven verklaart U zichzelf hiermee akkoord. Indien één of meerdere modules niet kunnen plaatsvinden, nav corona, wordt de opleiding uitgesteld en ontvangt U een tegoedsaldo, inzetbaar voor alle tamboeri activiteiten uitgezonderd kampjes.

Inbegrepen

 • Syllabus met daarin werkvormen, methoden en liedmateriaal
 • Koffie, thee en sap tijdens de pauzes
 • Een nascholing die zowel professioneel als persoonlijk verrijkend is in een mooie rustgevende omgeving
 • Netwerking en uitwisselingsmomenten met collega's.

Neem mee

Lunchpakket Schrijfgerij