• Kostprijs: € 62
 • Locatie: Gent
 • Aantal dagen: 2
Inschrijven
Data
 • 06/04/21
  Het ei van de spuwvurende draak
  09:00 16:00 : Het ei van de spuwvurende draak
 • 07/04/21
  Het ei van de spuwvurende draak
  09:00 16:00 : Het ei van de spuwvurende draak
Locatie
 • Locatie: Basisschool St Paulus
  Adres: Smidsestraat 76, 9000 Gent
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
Mooi kamp in het hart van Gent voor peuters en kleuters !

Gent 6-7 april: Het ei van de spuwvurende draak (2,5-6jr) (volzet)

06/04/21 07/04/21 Door Frieda Bogaert
Wat is inbegrepen?

- Een superleuk kampje !!!
- Optimale omkadering door professionele begeleiding
- Kleine groepjes (max 18 kindjes per 2-3 begeleiders)
- Gebruik mooie muziekinstrumenten Tamboeri
- Verzekering BA en Lichamelijke ongevallen
- Vooropvang vanaf 8:15 en tot uiterlijk 17:00

Wat doen we?

Elk muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt twee, drie of vijf dagen. Je kan hier als ouder zelf in kiezen. Kleuter kampjes zijn toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd.


Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz…  Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er even vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast.

‚Äč Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 17 kindjestoegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri, met ruime ervaring met kinderen en muzikale activiteiten. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. We doen niet mee aan straffen en belonen. We geloven in vriendelijkheid, in kansen, in herstel, dialoog en kwaliteiten in elk kind.Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel.   We worden telkens bijgestaan door minimum één assistent, afhankelijk van de groepsgrootte.

Breng mee:

 • lunchpakket, 2 tussendoortjes (10 uurtje en 15.00 uurtje,enkel fruit) en drinken (liefst in herbruikbare drinkfles)
 • ingevuld formulier mutualiteit af te stempelen door Tamboeri
 • Drinkwater wordt door Tamboeri voorzien tijdens alle pauzes.
 • Er is voor en na opvang vanaf 08.15 en tot 17.00 (vrij spel).

Problemen bij het inschrijven? Foutmelding? maak een screenshot (foto) van je scherm of email door naar bart@tamboeri.be  wat er gebeurt gedurende invullen van het formulier. Op die manier kunnen we eventuele problemen beter oplossen. 

Hoe inschrijven?

Inschrijving is pas definitief NA voltooing van de online inschrijfprocedure (inschrijf knop links in beeld) inclusief betaling. Je wordt lid van vzw tamboeri zodra je inschrijft voor een kampje. Het lidgeld is hierbij dus inbegrepen. Annuleren van een kampje kan kosteloos (min aftrek 1,5 euro administratieve kost per geannuleerd kamp) tot 50 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 50 en 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van het inschrijvingsgeld afgehouden (min 1,5 euro administratiekost). Bij annulering vanaf 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!

10 de dag gratis!

Schrijf je je kindje in voor 10 dagen of meer per jaar? Dan betaal je 0 euro voor de 10 de dag! Een mooie korting dus. Dit wordt automatisch verrekend door de website software tijdens inschrijving. De korting geldt per kind en per kalenderjaar.