• Kostprijs: € 62
 • Locatie: Gent
 • Aantal dagen: 2
Inschrijven
Data
 • 28/10/19
  28,29 okt Gent: Mijnheer egel zingt doebidoebidoe
  09:00 16:00 : 28,29 okt, Gent: Mijnheer Egel zingt doebidoebidoe
 • 29/10/19
  28,29 okt Gent:Mijnheer Egel zingt doebidoebidoe
  09:00 16:00 : 28,29 okt, Gent: Mijnheer Egel zingt doebidoebidoe
Locatie
 • Locatie: Basisschool st Paulus
  Adres: Smidsestraat 76, 9000 Gent
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
Gent 28,29 okt: muziek kamp voor 3-6 jarigen (VOLZET)

Gent 28,29 okt: Mijnheer Egel zingt doebidoebidoe (volzet)

28/10/19 29/10/19 Door Sieglinde Heymans
Omschrijving

De muziek kampen worden georganiseerd door VZW TAMBOERI. Schrijf je op tijd in want de plekjes zijn beperkt! Kleinschaligheid, zorg en muziek pedagogie zijn onze kernwaarden. Het muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt drie dagen. Dit kleuter kampje is toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd. Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz… Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er eventjes vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast. ​Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 18 kindjes toegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri (allemaal opgeleid in muziek pedagogie of muziek therapie), met ruime ervaring met kinderen en muzikaal pedagogisch werk. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel. We worden telkens bijgestaan door minstens één a twee assistenten, afhankelijk van de groepsgrootte. Assistenten worden zorgvuldig gekozen en komen in de eerste plaats helpen om zelf muzikale ideeën en ervaring op te doen. Wil jij zelf of ken je iemand die een of meerdere kampjes wil assisteren? Contacteer ons.

Wat is inbegrepen

- Een superleuk kampje !!!

- Optimale omkadering door professionele begeleiding

- Kleine groepjes (max 18 kindjes per 3 begeleiders)

- Gebruik mooie muziekinstrumenten Tamboeri

- Verzekering BA en Lichamelijke ongevallen

- Gratis bijkomende vooropvang vanaf 8:15 en na opvang tot uiterlijk 17:00

- Lidmaatschap vzw tamboeri

10 de dag gratis

Schrijf je je kindje in voor 10 dagen of meer per jaar? Dan betaal je 0 euro voor de 10 de dag! Een mooie korting dus. Dit wordt automatisch verrekend door de website software tijdens inschrijving. De korting geldt per kind en per kalenderjaar.

Inschrijven

Inschrijving is pas definitief NA voltooing van de online inschrijfprocedure (inschrijf knop links in beeld) inclusief betaling. Je moet lid zijn van vzw tamboeri om in te schrijven voor de kampjes. Dit gebeurt automatisch bij eerste inschrijving voor een kampje. Het lidgeld is hierbij inbegrepen. Annuleren van een kampje kan kosteloos (min aftrek 1,5 euro administratieve kost per geannuleerd kamp) tot 50 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 50 en 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van het inschrijvingsgeld afgehouden (min 1,5 euro administratiekost). Bij annulering vanaf 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!

Wat neem je mee

* lunchpakket * 2 tussendoortjes (10 uurtje en 15.00 uurtje, vb stuk fruit en koek, geen snoep!) en drinken (liefst in herbruikbare drinkfles) * door U ingevuld formulier mutualiteit af te stempelen door Tamboeri. (wordt na afloop van het kampje niet meer ingevuld!) `* Axi bonnen (enkel bewoners van Brugge, zie jeugddienst Brugge). * Drinkwater wordt door Tamboeri voorzien tijdens alle pauzes. * We danken je om afval zoveel mogelijk te vermijden. Zo zorgen we ook voor onze kinderen.