• Kostprijs: € 13.25
  • Locatie: Brugge
Contactaanvraag
Ukelele/gitaar voor kinderen vervolgreeks

Ukelele/gitaar voor kinderen vervolgreeks

24/04/19 08/05/19 15/05/19 22/05/19 Door An Goegebeur
Omschrijving

We oefenen de basis akkoorden, eenvoudige slagtechniekjes en gaan aan de slag met nieuwe liedjes. Deze reeks zorgt ervoor dat je het ukelele/gitaarspel blijft verder doorzetten, het niet verleert, EN je er gewoon nog beter in wordt! Zoals gewoonlijk is ook hier het plezier van het samen musiceren gegarandeerd. Ook kinderen die reeds een vervolg volgden zijn welkom! An zorgt voor gevarieerd lesmateriaal!

Voor wie

Voor alle kinderen die reeds een beginnersreeks of vervolgreeks volgden bij Tamboeri of reeds de bassisakkoorden kunnen spelen.

Wat neem je mee

Ukelele: Een sopaan of concert ukelele in GCEA stemming. Koop geen ukelele van 30 euro! Deze ukelele's zijn moeilijk te stemmen. Advies is om een beginner ukelele vanaf 60 euro aan te schaffen. Gitaar: Een klassieke of folk gitaar. bij voorkeur 3/4 of 2/4. Dit is meer op maat van je kindje. Laat je goed adviseren in de winkel. Een gitaarpakket van +150 euro is aangeraden. De prijsverschillen zitten in algemene en houtkwaliteit, stemknoppen, klankkleur, ... . Wil je een instrument huren of kopen? Dat kan. Zend een emailtje naar an@tamboeri.be . Huur gitaar of ukelele voor 4 lessen bedraagt 16 euro. De huur wordt contant betaald bij aanvang van de lessenreeks. Wens je een instrument te kopen, stuur dan ook tijdig een mailtje naar an@tamboeri.be en vermeld erbij of je een rechtshandig of linkshandig instrument wenst. De kostprijs voor een sopraan ukelele bedraagt €60, voor een concert ukelele (iets groter model) €70. Een 3/4 gitaar €90, contant te betalen bij aanvang van de lessenreeks. Een stembakje kost 10 euro.

Wanneer

4 woensdagnamiddagen (data zie links in beeld) GITAAR: voor leerlingen van de leerjaar 9 t.e.m.14 jaar ; van 14u00 tot 15u00 UKELELE : voor leerlingen van het 8 t.e.m.14 jaar; van 15u15 tot 16u15

Inschrijven

Via de inschrijf knop links boven in beeld. Problemen bij het inschrijven? Zend een email naar: Bart@tamboeri.be. Annuleren kan kosteloos (min 1,5 euro transactiekosten) tot 30 dagen voor aanvang van de reeks. Erna wordt niet meer terugbetaald, tenzij om medische redenen.