• Kostprijs: € 93
 • Locatie: Gent
 • Aantal dagen: 3
Inschrijven
Data
 • 08/07/19
  Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak
  09:00 16:00 : Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak (volzet)
 • 09/07/19
  Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak
  09:00 16:00 : Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak (volzet)
 • 10/07/19
  Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak
  09:00 16:00 : Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak (volzet)
Locatie
 • Locatie: Basisschool st Paulus Gent
  Adres: Smidsestraat 76, 9000 Gent
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
Gent 8-10 juli, muziek kampje voor kleuters 3-6 jr (volzet)

Gent 8-10 juli: De spuwvurende draak (volzet)

08/07/19 09/07/19 10/07/19 Door Sieglinde Heymans
Omschrijving

De muziek kampjes worden georganiseerd door VZW TAMBOERI. Schrijf je op tijd in want de plekjes zijn beperkt! Kleinschaligheid, zorg en muziek pedagogie zijn onze kernwaarden. Het muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt drie dagen. Dit kleuter kampje is toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd. Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz… Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er eventjes vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast. ​Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 18 kindjes toegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri (allemaal opgeleid in muziek pedagogie of muziek therapie), met ruime ervaring met kinderen en muzikaal pedagogisch werk. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel. We worden telkens bijgestaan door minstens één a twee assistenten, afhankelijk van de groepsgrootte. Assistenten worden zorgvuldig gekozen en komen in de eerste plaats helpen om zelf muzikale ideeën en ervaring op te doen. Wil jij zelf of ken je iemand die een of meerdere kampjes wil assisteren? We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers (kleuterjuffen, kinderverzorgers, studenten, .. die zo willen bij leren) om een handje toe te steken. Contacteer ons.

Wat is inbegrepen

- Een superleuk kampje !!!

- Optimale omkadering door professionele begeleiding

- Kleine groepjes (max 18 kindjes per 3 begeleiders)

- Gebruik mooie muziekinstrumenten Tamboeri

- Verzekering BA en Lichamelijke ongevallen

- Gratis bijkomende vooropvang vanaf 8:15 en na opvang tot uiterlijk 17:00

10 de dag gratis

Schrijf je je kindje in voor 10 dagen of meer? Dan betaal je 0 euro voor de 10 de dag! Een mooie korting dus. Dit wordt automatisch verrekend door de software bij het betalen. De korting geldt per kind, dus niet per gezin.

Wat neem je mee

*lunchpakket, (we danken U om afval zoveel mogelijk te vermijden)

*2 tussendoortjes (10 uurtje en 15.00 uurtje, vb stuk fruit en koek) en drinken (liefst in herbruikbare drinkfles),

* door U ingevuld vakantie formulier mutualiteit af te stempelen door Tamboeri, * reservekledij indien nodig.

Inschrijven

Inschrijving is definitief is na voltooing van de online inschrijfprocedure & dus ook online betaling via de tamboeri website. Zie linker bovenhoek. Eens ingeschreven, kan je steeds je fiscale attesten raadplegen (tamboeri kampjes zijn fiscaal in te brengen als kinderopvang). Wanneer je annuleert, kan dit kosteloos (min bank kosten) tot 40 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 40 en 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van inschrijvingsgeld afgehouden bij terugbetaling. Bij annulatie vanaf 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt niet meer terugbetaald.