• Kostprijs: € 62
 • Locatie: Gent
 • Aantal dagen: 2
Inschrijven
Data
 • 08/04/21
  Haasje Langoor en de paasplaneet
  09:00 16:00 : Haasje Langoor en de paasplaneet
 • 09/04/21
  Haasje Langoor en de paasplaneet
  09:00 16:00 : Haasje Langoor en de paasplaneet
Locatie
 • Locatie: Basisschool St Paulus
  Adres: Smidsestraat 76, 9000 Gent
Deze activiteit is volzet, vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden mochten er plaatsen vrijkomen.
Mooi paaskamp voor peuters en kleuters (volzet)

Gent 8, 9 april: Haasje Langoor en de paasplaneet (volzet)

08/04/21 09/04/21 Door Lien Molemans
Wat is inbegrepen?

- verzekering BA en Lichamelijke ongevallen

- een gezellig en knus kampje met heel klein groepje: 18 kinderen

- gebruik instrumenten en liedmateriaal Tamboeri 

- voor en na opvang (vrij spel) vanaf 08:15 en tot 17:00. 

Wat doen we?

We spelen steeds in, met veel warmte en zorg, op de noden van de kinderen en de groepsdynamiek. Pauzes en duur activiteit kunnen dus variëren naargelang de noden van de groep.

Wat neem je mee?

- lunchpakket, 10 uurtje en 15:00 tje (geen snoep aub, wel vb stuk fruit/groente en koek)

- water wordt voorzien door Tamboeri tijdens de pauzes. Je mag wel zelf ook je drinkfles mee nemen. (brikjes en dus afval zoveel mogelijk vermijden). 

- formulier van je mutualiteit, ingevuld. Dit stop je bij aankomst in de daarvoor bestemde doos, wij stempelen het af, het ligt klaar bij ophalen van je kindje. vakantie formulieren download je op de web pagina van je mutualiteit. Na het kampje worden ze niet meer ingevuld of verzonden!

Hoe inschrijven?

Inschrijving is pas definitief NA voltooing van de online inschrijfprocedure (inschrijf knop links in beeld) inclusief betaling. Je wordt lid van vzw tamboeri zodra je inschrijft voor een kampje. Het lidgeld is hierbij dus inbegrepen. Annuleren van een kampje kan kosteloos (min aftrek 1,5 euro administratieve kost per geannuleerd kamp) tot 50 dagen voor aanvang van het kampje. Tussen 50 en 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt de helft van het inschrijvingsgeld afgehouden (min 1,5 euro administratiekost). Bij annulering vanaf 21 dagen voor aanvang van het kamp wordt NIET meer terugbetaald!

10 de dag gratis!

Schrijf je je kindje in voor 10 dagen of meer per jaar? Dan betaal je 0 euro voor de 10 de dag! Een mooie korting dus. Dit wordt automatisch verrekend door de website software tijdens inschrijving. De korting geldt per kind en per kalenderjaar.